Eerste paal geslagen Olympus

De eerste paal van de nieuw te realiseren vestiging van Olympus Nederland B.V. is deze maand geslagen. De nieuwe vestiging wordt door Zorgboulevard Leiderdorp ontwikkeld in het gebied Vierzicht gelegen aan de Simon Smitweg in Leiderdorp direct aan de A4. SB Projects zal Olympus gedurende dit traject begeleiden en als project manager fungeren tijdens het gehele design & build traject.

Olympus vestigt zich in Vierzicht in Leiderdorp omdat de ligging ideaal is wat betreft bereikbaarheid en zichtbaarheid. De nieuwbouw heeft een transparante uitstraling en is duurzaam en klimaat neutraal. Olympus zal in het voorjaar van 2017 vanuit Zoeterwoude naar de nieuwbouw in Leiderdorp verhuizen. SB Projects zal de planning bewaken en Olympus begeleiden tijdens de verhuizing, SB Projects ontzorgt Olympus van A tot Z.

Henk Braat, Algemeen Directeur Olympus Nederland: “Wij zijn erg content met de mooie locatie en het fantastische gebouw. Daarbij voelen we ons ook erg welkom in Leiderdorp. Kortom, de  perfecte omstandigheden om onze toekomstambities te verwezenlijken”

Eerste paal geslagen Olympus

Eerste paal geslagen Olympus