Kerstversiering op de werkvloer

Net als in huis is het ook op kantoor erg gezellig om de kerstsfeer toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstborrel, kerstkaarten, kerstmuziek en natuurlijk kerstversiering! Om inspiratie voor kerstdecoratie op te doen en natuurlijk een kijkje te geven hoe dit bij andere kantoren eraan toe gaat hebben wij een aantal voorbeelden onder elkaar gezet.

Kerstrozen

kerstdecoratie kantoor

Kerstdecoratie bij de receptie.

kerstversiering kantoor

Creëer een wall of Christmas cards!

En wat natuurlijk niet mag ontbreken… de kerstboom!

kerstboom kantoor

In de kerstversiering kan je erg gemakkelijk jouw huisstijlkleuren verwerken, zodat er een geheel ontstaat in de inrichting van het kantoor.

Veiligheid en kerstversiering

Let bij het versieren op werkvloer wel altijd op de veiligheid. Zet bijvoorbeeld nooit de kerstboom in een vluchtroute of nooduitgang. En zorg ervoor dat de kerstboom vochtig blijft.

Gebruik je voor die gezellige kerstverlichting een verlengsnoer zodat het hele gebouw versierd is? Verleng dan nooit een verlengsnoer met een ander verlengsnoer. De kans is namelijk groot dat het vermogen van het verlengsnoer te groot is waardoor overbelasting kan ontstaan. Let er bij een kabelhaspel op dat deze helemaal is afgerold. Deze worden namelijk warm en zo kan er brand ontstaan.