Top 10 coole kantoren in Nederland

Het stoffige imago van kantoorpanden lijkt verleden tijd en steeds meer strakke en hippe ruimtes doen hun intrede in Nederland. Een van de redenen van deze groeiende aandacht is dat een goede vormgeving en inrichting van de werkomgeving kan bijdragen aan de productiviteit van medewerkers. Een kijkje bij de top 10 van coole Nederlandse kantoren.

TravelBird

‘De informele sfeer en open ruimte zorgt voor positieve energie’, medewerkers bij TravelBird spreken vol enthousiasme over de open en creatieve werkruimte. Daarnaast zit het ook nog eens op een toplocatie in een prachtig herenhuis aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Bol.com

Alle 1100 medewerkers van Bol.com zijn gevestigd in het WTC in Utrecht aan de Papendorpseweg. Achter het samenbrengen van al deze werknemers onder één dak zit een duidelijke strategie. Samenwerken is belangrijk en lijntjes moeten kort zijn zodat multidisciplinaire teams met elkaar kunnen sparren. Om de creativiteit en productiviteit aan te moedigen heeft Bol.com het meeste uit de enorme ruimte gehaald en een open en comfortabele werkruimte gecreëerd die geheel aan de huisstijl voldoet.

Booking.com

Met de hippe inrichting, het prachtig uitzicht en de toplocatie vergeet je bijna dat je er op kantoor zit. De Nederlandse roots van dit succesvolle internationale bedrijf zijn door de vloerbedekking, dat het patroon van een fietspad heeft, niet te missen. Het mooie kantoorpand aan het Rembrandtplein komt geregeld terug in de pluspunten die werknemers van Booking.com delen op Glassdoor.

ISM eCompany

De iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam is een unieke werkomgeving. De open werkcultuur die door de medewerkers op Glassdoor wordt omschreven, wordt goed ondersteund door de overzichtelijke en ruimtelijke zalen waarin gewerkt wordt.

Coolblue

Saaie, langdradige vergaderingen? Niet bij Coolblue. De meeting rooms hebben allemaal een eigen thema en op de Glassdoor-pagina spreken medewerkers vol lof over deze innovatieve werkomgeving.

Exact

“Prettige werkplek, klein maar fijn, iedereen altijd in de buurt.” Het hoofdkantoor van Exact langs de snelweg in Delft is open, ruim en licht.

Nike

Nike noemt haar hoofdkantoor in Europa een ‘campus’ en als je het gebouw ziet begrijp je waarom. Het is overduidelijk dat de campus een sportmerk huisvest. Medewerkers hebben zelfs hun eigen sportschool!

ING

Met de nieuwe werkomgeving van ING herken je er nog amper een kantoor van een bank in. De huiskamertrend van kantoren is dus zelfs naar de bankwereld overgevlogen.

A.S.R.

Het indrukwekkende glazen gebouw van verzekeraar A.S.R. in Utrecht is zowel van binnen als van buiten prachtig. Het is een van de grootste kantoren van het land en heeft het allemaal: een fitnessruimte, restaurant, koffiebar en zelfs groene binnentuinen.

Loyens & Loeff

Midden in Rotterdam op de Blaak staat advocatenkantoor Loyens & Loeff. Het opmerkelijke pand past perfect tussen alle andere moderne architectuur in Rotterdam.

bron: fmm.nl

Wilt u ook een kantoor dat eruit springt?
Neem contact met ons op:
tel: +31 20 820 14 39
e-mail: info@sbprojects.eu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *