Vacature Interieurarchitect

SB Projects is een van de toonaangevende bedrijven in Design & Build projecten voor het ontwerpen van kantoorinterieur en het realiseren van inrichtingsprojecten. SB Projects biedt oplossingen voor huisvestingsvraagstukken en ontwerpt de creatieve werkomgevingen voor de grote Corporate Bedrijven zoals Linkedin, Apple, Dr. Oetker, Olympus etc.

Met een ervaren team van architecten, Project Managers en uitvoerders adviseert, ontwerpt en realiseert SB Projects inrichtingsprojecten altijd op tijd en binnen budget.

SB Projects bedient haar klanten in de volgende disciplines:

• Workplace Consultancy
• Office Design & Fit out
• Design & Build
• Project Management
• Move Management
• Office Furniture
• Occupancy Studies & Sustainability

Voor onze vestiging in Barendrecht zijn we op zoek naar een interieurarchitect

Je maakt zelfstandig interieurontwerpen, zorgt voor een goede uitwerking en bewaakt de kwaliteit van het ontwerp. Je vertegenwoordigt het bureau als interieurarchitect en adviseert de opdrachtgever, bespreekt het programma van eisen en/of verleent hulp bij het opstellen daarvan.

Functieprofiel

Je hebt uitmuntende ontwerp- vaardigheden, bent productief en hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Klantgerichtheid is zeer belangrijk, je bent altijd bereid die ene extra stap te zetten. Je houdt ervan om intensief samen te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en werkt consistent, met een vermogen om prioriteiten te stellen en te multitasken.

Vaardigheden en ervaring

– ontwikkelen van zowel interieur als exterieur totaalconcepten
– uitstekend kleur- en detailgevoel
– professioneel, ambitieus, ondernemend en bestand tegen hoge werkdruk
– minimaal 5 jaar ervaring met interieurontwerpen en conceptontwikkeling
– minimaal HBO niveau in de richting van interieurarchitectuur
– op de hoogte van de laatste trends op gebied van interieur vormgeving
– kennis van los meubilair, producten en materialen
– technische kennis met betrekking tot het uitwerken van je ideeën
– tekenervaring met o.a. Sketch Up, Photoshop, CAD en Adobe CS
– in staat om in het bijzijn van de klant de eerste ideeën te schetsen
– uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels.

SB Projects biedt

Medewerkers een uitdagende baan in een ondernemersomgeving waarbij je ondersteunt wordt door een breed team van interieurarchitecten. Door jouw groei en de uitdagende projecten zijn er enorme kansen voor zelfontplooiing en opbouw van ervaring. De vrijheid en ruimte die SB Projects biedt geven je de gelegenheid uit jezelf te halen wat er in je zit. Ook zijn we benieuwd naar jouw persoonlijke bijdrage aan de kleur en atmosfeer van ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Reageer naar: lisette@sbprojects.eu met een CV met pasfoto alsmede een korte motivatie (niet langer dan 3 alinea’s). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.