Vacature medewerker telesales

SB Projects is een van de toonaangevende bedrijven in Design & Build projecten voor het ontwerpen van kantoorinterieur en het realiseren van inrichtingsprojecten. SB Projects biedt oplossingen voor huisvestingsvraagstukken en ontwerpt de creatieve werkomgevingen voor de grote Corporate Bedrijven zoals Linkedin, Apple, Dr. Oetker, Olympus etc.

Met een ervaren team van architecten, Project Managers en uitvoerders adviseert, ontwerpt en realiseert SB Projects inrichtingsprojecten altijd op tijd en binnen budget.

SB Projects bedient haar klanten in de volgende disciplines:

• Workplace Consultancy
• Office Design & Fit out
• Design & Build
• Project Management
• Move Management
• Office Furniture
• Occupancy Studies & Sustainability

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een telesales medewerker.

Ben je op zoek naar een commerciële uitdaging in Antwerpen en spreekt design & build jou wel aan? Spreek je naast Nederlands ook een aardig mondje Frans en Engels?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Sb Projects vraagt

Voor deze functie willen wij graag in contact komen met kandidaten die reeds (tele-) saleservaring hebben. Je hebt een hands-on mentaliteit en maandelijks enkele keren naar Nederland gaan zou geen probleem mogen vormen. Je bent communicatief vaardig, enthousiast, proactief en flexibel.

Functie inhoud in hoofdlijnen

Je bent verantwoordelijk voor de telefonische prospectie van nieuwe business klanten in combinatie met de vooropgestelde sales doelstellingen;

Je legt makkelijk contacten en breidt zo je klantenbestand uit;

Je ondersteunt de accountmanager administratief door de sales systemen up to date te houden;

Je plant afspraken in volgens de beschikbaarheden van zowel de klant als uw collega’s;

Je volgt afspraken en openstaande offertes op;

Je kunt zelfstandig werken.

Functie eisen

Bachelor op het gebied van Sales Management of middelbaar ASO/TSO mét bewezen werkervaring.

Minimaal 2 á 3 jaar werkervaring in het administratieve/sale assistent werkveld.

Ervaring met koude acquisitie is een must.

Gedegen kennis van het vakgebied.

Je beschikt over een sterke mate van overtuigingskracht .

Goede communicatieve en contactuele eigenschappen.

SB Projects biedt

Medewerkers een uitdagende baan in een ondernemersomgeving waarbij je ondersteunt wordt door een breed team van interieurarchitecten. Door jouw groei en de uitdagende projecten zijn er enorme kansen voor zelfontplooiing en opbouw van ervaring. De vrijheid en ruimte die SB Projects biedt geven je de gelegenheid uit jezelf te halen wat er in je zit. Ook zijn we benieuwd naar jouw persoonlijke bijdrage aan de kleur en atmosfeer van ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Reageer naar: sana@sbprojects.eu/sibel@sbprojects.eu met een CV met pasfoto alsmede een korte motivatie (niet langer dan 3 alinea’s). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.